Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті УКБ проігнорувало громадську «дорожню» раду

Управління УКБ Івано-Франківської ОДА проігнорувало громадську раду з контролю за використанням коштів на ремонт доріг, пише ГК.

На сьогоднішнє засідання цієї громадської ради (18 лютого) був запрошений начальник УКБ Івано-Франківської ОДА Роман Пацак. Але він не прийшов, напевно, тому що вже не очолює це підприємство: віднедавна він працює в інспекції “Держархбудконтролю”. Чому не прийшов інший представник управління, голова громадської ради Михайло Панчишин не знає і коментує: «Будемо вважати, що нас проігнорували». І додав, що на цьому засіданні планувалося обговорити ремонт набережної імені Василя Стефаника.

 Як зазначив Михайло Панчишин, громадська рада надіслала лист міському голові Віктору Анушкевичусу та секретарю міської ради Миколі Вітенку щодо завершення ремонту на таких вулицях: Манюха, Ребета, Фітьковича, Шевченка, Угорницька, Дудаєва, Промислова, Деповська, Кисілевської, Сліпого, Сагайдачного, Української Дивізії. Крім цього, у листі йшлося про те, щоб внести в план ремонт таких вулиць: Княгинин, Гарбарська, Целевича, Хіміків, Левицького, Бельведерська, Кармелюка, Ленкавського, Левицького, Проектна, з’єднання Північного і Південного бульварів, Мазепи, Микитинецька, Ребета, Макухи, Одеська, Островського, Чехова, Вербицького, Рівна, Котляревського, Івасюка, Незалежності, Тисменицька, Юності, Коновальця, Чорновола, Сахарова, Тичини, Грюнвальдська, Донцова, Гуцульська, Вагилевича, Шпитальна, Марійки Підгірянки, Гончара, Гнатюка, Київська, 24 серпня, Стуса, Селянська, Покутська. Також Ігор Панчишин підняв проблему ремонту покриття на мостах. І пояснив, що громадська рада внесла в список вулиці, які планують ремонтувати в майбутньому. Бо за 2015 рік навряд чи відремонтують бодай половину вулиць зі списку.

Адже коштів із бюджету виділили менше, ніж планувалося, тож і роботи будуть виконані не в повному обсязі. На переконання Михайла Панчишина, у 2015 році відремонтують доріг менше, ніж у 2014 році. Планується ремонт вулиць Сахарова, Хмельницького, Ленкавського, а також Угорницької, Гарбарської, Промислової, Деповської, Хіміків, Сліпого, Кисілевського, Вагилевича та ін.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua