Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті двоє братів обкрадали земляків та мешканців Буковини

Правоохоронці викрили не просто злочинний дует, який спеціалізувався на крадіжках із чужих автомобілів та гаражних приміщень, а  й чітко з’ясували всю схему вчинення злочинів і мережу реалізації вкрадених речей.

На сьогодні з’ясовано, що ці громадяни причетні до скоєння щонайменше десяти злочинів на теренах Прикарпаття та чотирьох крадіжок, вчинених у сусідній Чернівецькій області.

23-річний уродженець Верховини, що на Івано-Франківщині, та його 21-річний рідний брат були настільки обережними при вчиненні крадіжок, що кожна злочинна акція планувалася до найменших дрібниць. Якщо ситуація того вимагала – зловмисники годинами спостерігали за об’єктом вчинення крадіжки.

Оперативникам довелося докласти зусиль і мати професійне терпіння, аби тривалий час документувати злочинну діяльність цих осіб. За цей період було розкрито весь злочинний ланцюжок. Зловмисників у чужих гаражах та транспортних засобах цікавило все, а це і акумулятори, і колонки, і колеса, і інструменти та залишені в авто речі. Зараз відомо, де і коли зловмисники збували вкрадені речі.

У ході проведення обшуків у підозрюваних вилучили чужі речі. Слідство з’ясовує всі епізоди злочинної діяльності викритих осіб, але вже зараз зрозуміло, що ці молоді верховинці отримали перспективу надовго опинитися за гратами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua