Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Івано-Франківщині в отриманні земельних ділянок відмовлено 33 учасникам АТО

Загалом до органів місцевого самоврядування області та Головного управління Держземагентства в Івано-Франківській області надійшло 518 заяв на отримання земельних ділянок учасниками АТО.

Про це під час наради в Івано-Франківській ОДА повідомив перший заступник начальника управління  Держземагентства в Івано-Франківській області Сергій Жила, пише Курс.

За словами Сергія Жили, до Головного управління подано 22 заяви, по яких прийнято розпорядження про надання дозволу на складання проекту землеустрою. З них 8 ділянок для садівництва і 14 для ведення особистого селянського господарства.

“Наразі із 22 заяв передано у власність 15 земельних ділянок, ще по 7 розробляється проект землеустрою, після чого буле розпорядження про передачу ділянок у власність”, – заявив Жила.

До органів самоврядування подано 496 заяв, з яких тільки на 56 надано дозвіл на складання проектів землеустрою, 407 заяв перебувають у процесі розгляду, а 33 отримали відмову.

Як зазначив Сергій Жила, 90% з цих заяв – це заяви на будівництво та обслуговування житлових будинків.

Що стосується відмов, то відхилено 4 заяви у місті Косів, по одній у Рожнятівському та Косівському районах та 27 Поляницькою сільською радою.

Основна причина відмови – це відсутність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua