Онлайн TV FM радіо FM пауза

На фестивалі «Bereziv Bander Fest» виступить 49 гуртів з усієї України

17 по 19 липня в селі Верхній Березів Косівського району відбудеться молодіжний фестиваль «Bereziv Bander Fest». Метою фестивалю є збереження та популяризація української пісні в різних жанрах, та виховання молоді в патріотичному дусі. Про це йшлося під час прес-конференції організаторів фестиваль у п’ятницю, 10 липня.

“Без розвитку культури у нас немає майбутнього”, – каже співорганізатор фестивалю Михайло Перцович.

Організатори зазначають, що цей фестиваль є чудовою можливістю для молодих і ще не відомих виконавців реалізувати свій потенціал. Вже відомо, що участь у фестивалі візьмуть 49 гуртів, які з’їдуться з усієї України. Крім новачків, виступлять і вже відомі виконавці – “Тінь сонця”, “Тартак”, “Веремій” та інші, пише Репортер.

Також, на фестивалі буде облаштована арт-зона, де проводитимуться різноманітні майстер-класи. Учасники фестивалю зможуть попрактикуватися в народному мистецтві. Зокрема: в ткацтві, гончарстві, орнаментному розписі, а також у виготовлені прикрас та ляльок-мотанок.

Для любителів випробувати себе на міцність проводитимуться Козацьккі Забави, уроки екстремального виживання в горах, вишколи від органіції ВО “Тризуб”. Для тих, хто надає перевагу активному відпочинку влаштують піші екскурсії мальовничими Карпатами, буде можливість вдосталь покататися на конях.

На території наметового містечка буде працювати етнічна гуцульська кухня.

Ціна трьохденного перебування на фестивалі – 180 гривень. Всі кошти організатори обіцяють направити для потреб ДУК ПС.

Сторінка фестивалю:
https://vk.com/berezivbanderfest

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua