Онлайн TV FM радіо FM пауза

Минулоріч ЄРЦ виконало ремонтів на 15 мільйонів гривень

У 2014 році підрядними організаціями КП “ЄРЦ” було виконано ремонтних робіт на 15 мільйонів гривень.

 Про це сьогодні на оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська повідомила директор комунального підприємства Руслана Василюк, пише Фіртка.

 За її словами, у 382 будинках було проведено ремонт підвальних розгалужень, відремонтовано 89 дахів, 11 з яких капітально, в 77 будинках ремонтували електромережі.

 “За час роботи ми думали, що найбільші проблеми будуть із водопостачанням і водовідведенням, але виявилося, що найбільші проблеми саме із електрогосподаркою. Коли проектувалися ці мережі, то вони були розраховані на інше навантаження. Зараз у всіх будинках воно перевищується. Ми звертаємося до мешканців із тим, що потрібно проводити реконструкцію, але, на жаль, найменше активності є саме у цьому напрямку. Думаємо, що це розуміння з часом прийде”, – зауважила Руслана Василюк.

 Також встановлено 1260 енергозберігаючих світильників у місцях загального кристування, замінено 83 дверей та відремонтовано і засклено 383 вікна, втановлено 2 ліфти, викладено бруківкою 51 прибудинкова територія та інше.

 На разі на підприємство готує детальний звіт про виконані ремонтні роботи, який вже незабаром обіцяють оприлюднити.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua