Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міський голова Віктор Анушкевичус прозвітував на сесії міськради

Сьогодні, 24 лютого 2015 року, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус під час пленарного засідання чергової сесії міськради прозвітував про роботу виконавчого комітету за 2014 рік.

Доповідаючи перед міськими обранцями Віктор Анушкевичус акцентував увагу на досягненнях та успіхах які, попри суспільно-політичну кризу в Україні, мали місце у 2014 році.

Так, міський голова розповів про виконання міського бюджету, про здійснений ремонт доріг та прибудинкових проїздів, про ремонт житлового фонду, про здійснені заходи з енергозбереження та економії витрат споживання природного газу.

Голова міста зазначив, що у 2014 році до міста надійшов найбільший обсяг міжнародних інвестицій за всі попередні роки. Міський голова пригадав про підтримку міської влади громадських рухів під час Революції гідності. Також Віктор Анушкевичус розповів про допомогу міста переселенцям з тимчасово окупованих територій України та підтримку Збройних Сил України.

Міський голова зазначив, що спільними зусиллями двох гілок влади місто Івано-Франківськ у 2014 році громадською мережею ОПОРА визнано найбільш відкритим та найбільш публічним містом України.

Наприкінці виступу Віктор Анушкевичус зазначив, що всі здобутки які досягнуті у 2014 році є здобутками не тільки міського голови чи депутатів, а це здобутки всієї міської громади.

 

Зі звітом можна ознайомитись тут http://www.mvk.if.ua/news/31352/

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua