Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міністр соцполітики відвідав Івано-Франківський геріатричний пансіонат

23 січня, перебуваючи з робочою поїздкою на Прикарпатті, Міністр соціальної політики Павло Розенко відвідав Івано-Франківський геріатричний пансіонат.

Посадовець оглянув приміщення закладу, зокрема палати, в яких перебувають підопічні пансіонату, кабінет лікувальної фізкультури, місцеву церкву, їдальню, фізіотерапевтичний та стоматологічний кабінети.

Під час ознайомлення з умовами перебування у пансіонаті високопосадовець поспілкувався з підопічною закладу Софією Говерою, яка висловила подяку працівникам закладу за їхню роботу. «Я дуже вдячна усім, хто тут працює. Вони допомагають нам відчувати себе в домашній атмосфері. Як умови проживання, так і харчування – тут усе на дуже високому рівні», – розповіла підопічна пансіонату.

Спілкуючись з представниками засобів масової інформації, Павло Розенко наголосив, що систему надання соціальних послуг в Україні чекають кардинальні зміни: «Очевидно, що ситуація в Івано-Франківському геріатричному пансіонаті досить непогана. Але нам усім потрібно розуміти, що систему надання соціальних послуг в Україні чекає реформування. Ми будемо змінювати той радянський підхід у соціальній сфері, коли усе забезпечення лежало винятково на плечах держави. Така система  відійде у минуле. Буде створений ринок надання соціальних послуг, відкритий для приватного бізнесу, для громадських ініціатив. Зараз на ноги піднявся потужний волонтерський рух, який міг би бути тою основою для нової системи», – зазначив Міністр.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua