Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міліція через два тижні прозвітує про свою роботу над справою побиття машин таксі

Як повідомлялося раніше сьогодні таксисти служби “Оптимальне” пікетували міліцію. Водії звинувачують правоохоронців у тому, що вони навмисно не розслідують факти побиття машин їхньої служби.

Проте керівники УМВС, які запросили таксистів в приміщення установи для обговорення проблеми, повідомили, що слідство все-таки розпочато. Зокрема всі факти протиправних дій щодо працівників Івано-Франківської філії ПП «Таксі оптимальне» об’єднано в єдине провадження. Цю справу веде спеціально створена група слідчих. Працівники мають декілька версій, які наразі і опрацьовують. Окрім того, вживаються всі необхідні заходи щодо розшуку підозрюваних, повідомляє Franyk.com.

Начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов запевнив, що правоохоронці активно розслідують справу, та вживають превентивних заходів, аби попередити аналогічні правопорушення. Зокрема, ініціюється передача зазначеного об’єднаного провадження до слідчого управління УМВС в області.

Віктор Шкутов також пообіцяв зустрітися з таксистами через два тижні та прозвітувати про результати роботи у розслідуванні цього провадження.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua