Онлайн TV FM радіо FM пауза

Колегія ОДА

Питання належного забезпечення населення Прикарпаття якісною сільськогосподарською продукцією від місцевих виробників обговорювалося сьогодні і на колегії Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Члени колегії заслухали звіт робочої групи про якість продуктів та цінову політику  у кожному районі під час осінніх ярмарків. 

https://www.youtube.com/watch?v=1L37f9LLnW4
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Колегія ОДА

27 грудня відбулася підсумкова колегія облдержадміністрації, розпочалася вона відео трансляцією виступу Президента України Віктора Януковича на засіданні Ради регіонів, що відбулося 24 грудня, участь у якому взяв голова ОДА Михайло Вишиванюк.

https://www.youtube.com/watch?v=wW2vIsLT9Nk
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Колегія ОДА

17 грудня відбулося чергове засідання колегії Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Попри те, що засідання тривало не більше години, дискусія було доволі гострою, оскільки  обговорювалися питання формування обласного бюджету на наступний рік, а грошей, як відомо, ніколи і нікому не вистачає.

Тож голові облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку довелося закликати керівників районів не лише відстоювати бюджетні показники, але й активно працювати над наповненням його дохідної частини. Про подробиці дискусії мова піде у наступному відеоматеріалі.

https://www.youtube.com/watch?v=BOwQ8Bjw0xE
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Колегія ОДА

Відбулось чергове засідання колегії ОДА. На порядок денний виносилось всього два питання про завдання органів виконавчої влади області, визначені Президентом України Віктором Януковичем на Всеукраїнській нараді з питань захисту прав дитини, та про результати комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної, пожежної безпеки на території області та заходи щодо усунення виявлених недоліків. Детальніше дивіться у наступному сюжеті.

https://www.youtube.com/watch?v=y96YqA_dwDo
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua