Онлайн TV FM радіо FM пауза

Керівник “Водоекотехпрому” не згідний із рейтингом публічності

Керівник КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Микола Саєвич вважає, що це добре, коли проводяться такі рейтинги. Проте для більшої достовірності, вважає він, за інформацією слід звертатися на підприємства, а не в міський виконавчий комітет.

Як повідомляє ГК, 21 квітня відбулася презентація результатів дослідження відкритості та рейтинг публічності (на основі 20 показників) комунальних підприємств міст обласного значення Івано-Франківської області. Представник Центру політичних студій та аналітики Віталій Світлик та експерт Інституту політичної освіти Тарас Случик презентували методологію дослідження, рейтинг, приклади найбільш інформаційно закритих та відкритих комунальних підприємств шести міст обласного значення.

Керівник “Водоекотехпрому” Микола Саєвич погодився не з усім. 

На думку Саєвича, не всю інформацію слід оприлюднювати на сайті. Мовляв, сайт буде перенасичений. Наприклад, актів звірянь чи актів виконаних робіт підприємство за рік назбирує до 100 тисяч…

Також є питання й щодо наглядових та дорадчих рад. Саєвич жартує: якщо одна рада буде наглядати, а інша радити, то керівник не матиме роботи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua