Онлайн TV FM радіо FM пауза

Іванофранківці взяли участь у всеукраїнському телемості

Жителі багатьох міст України за ініціативою переселенців зі Сходу долучилися до проведення всеукраїнської патріотичної акції «Одна єдина соборна Україна».

Одночасно українці вийшли на міські площі, щоби підтвердити: Донбас і Крим – це українська земля, невід’ємна складова єдиної країни. У кожному з міст, що брали участь в акції, учасники зав`язали «стрічку єдності» зі своїми побажаннями Україні та українцям до Дня Соборності.

З іванофранківцями в режимі он-лайн спілкувалися військовослужбовці 80-ої бригади з міста Старобільськ Луганської області та  бійці полку «Азов» з міста Урзуф, що на Донеччині. Прикарпатці заспівали колядки та щедрівки, помолилися за мир в Україні, запалили свічки, вшановуючи пам’ять загиблих.

Поспілкувався з жителями Сходу т. в. о. заступника голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк. «Ми вельми вдячні за вашу проукраїнську позицію, адже розуміємо – бути патріотом на Донбасі зараз дуже важко, захоплюємося вашою мужністю. Розуміємо, якби ви не боролися за Україну там на Сході, то, можливо, ми б уже були змушені захищатися тут, на Заході нашої держави», наголосив Ігор Пасічняк.

Як розповіла співорганізатор акції, головний спеціаліст з педіатрії департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації Лідія Синюта, медики Прикарпаття передали для медичного пункту  батальйону «Азов» розкладачки, матраци та постільну білизну.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua