Онлайн TV FM радіо FM пауза

Іванофранківці вшанували пам’ять загиблих під час обстрілу Маріуполя

На Вічевому майдані громадська організація “Патріот України” та Громадянський Корпус полку “Азов” вшанували пам’ять загиблих мирних мешканців під час обстрілу в Маріуполі. До акції приєдналися небайдужі іванофранківці.

“Ми сьогодні повинні демонструвати єдність українців, Заходу і Сходу і власне єдність українців в біді перед єдиною загрозою, яка над нами усіма нависла, – каже Сергій Сивачук, голова Івано-Франківської громадської організації “Патріот України”, –  тому ми сьогодні експромтом зробили такий massage для того, щоб люди пам’ятили, що війна дуже близько, ближче, ніж здається. Тому потрібно бути пильними і згуртованими, як ніколи”.

За словами Сивачука, зараз в Маріуполі знаходиться полк “Азов”, де проходять службу близько 30 прикарпатців, передає Репортер.

Активісти виклали свічками дату – 24.01.2015, дату обстрілу мирних мешканців Маріуполя. На акцію прийшли з плакатами: “Сьогодні Україна. Завтра увесь світ!”, “Ми разом з Маріуполем”.

лшлгогшл

Після хвилини мовчання військовий капелан отець Іван Кострабій відслужив панахиду за загиблими.

ггггг

Нагадаємо, сьогодні о 9:25 бойовики з “Граду” обстріляли східну околицю Маріуполя. За повідомленням міськради, кілька снарядів влучили у район ринку “Київський” та у багатоповерховий будинок. За попередніми даними мерії Маріуполя, 27 людей загинуло, 97 поранено. Серед загиблих – двоє дітей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua