Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-франківський “Водоекотехпром” налагодив співпрацю зі світовим лідером

У рамках реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури» комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» уклав угоду на постачання чавунних труб з ПП «ВІК Групсервіс» (м. Київ), яке є офіційним і єдиним представником компанії “TIROLER ROHRE GmbH” на території України і має право підтверджувати гарантійні зобов’язання на її продукцію.

30 січня 2015 р. постачальник доставив труби на склад КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

 Зазначимо, що виробником товару, який відповідає нормам державної санітарно-епідеміологічної експертизи (висновок №05.03.02-03/98547 від 13.12.2010р.), є австрійська компанія “TIROLER ROHRE GmbH”. Вона виготовляє труби, фітинги й деталі з високоміцного чавуну (ВЧШГ), що експлуатуються в області господарсько-питного водопостачання та водовідведення понад століття. Компанія є світовим лідером із розробки, виготовлення й реалізації високоякісних систем подачі води з високоміцного чавуну з кулевидним графітом.

 Всі труби торгової марки “TRM” виготовляються за інноваційною технологією покриття: внутрішнє покриття – цементно-піщане, а зовнішнє – цинково-алюмінієве й епоксидне.

 Якість продукції відповідає нормам європейського стандарту сертифікації ISO 9001 «Система управління якістю». Трубопроводи “TRM” надзвичайно стійкі до високого внутрішнього тиску і зовнішніх навантажень. Характеризуються низкою переваг:

• швидкий і простий монтаж без зварювання;

• можливість застосування в ґрунтах із будь-якою корозійною активністю;

• не потребують баластного прошарку;

• термін служби – понад 100 років.

Сертифікат Fm-approval підтверджує, що труби торгової марки “TRM” із високоміцного чавуну відповідають вимогам, що застосовуються до сучасних і надійних систем подачі води в цілому світі. Ці системи широко застосовуються у країнах Європи та в США.

Зокрема “TRM” забезпечила прокладку труб ВЧШГ для систем осніження на чемпіонатах світу з гірськолижного спорту в м. Ґарміш-Партенкірхен, що в Баварії (Німеччина, 2011 рік) та на популярному лижному курорті в гірничому містечку Шладмінг, що розташоване в Штирії (Австрія, 2013 рік).

 Близько 30 км труб “ТМ TRM” прокладено на найбільшому і найсучаснішому гірськолижному курорті України «Буковель» (с. Поляниця, Івано-Франківська область).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua