Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківський обласний перинатальний центр отримав допомогу для боротьби з COVID-19 від Червоного хреста та компанії “Кока-Кола”

Івано-Франківськ

Товариство Червоного Хреста України за підтримки фундації «Кока-Кола» передали сьогодні Івано-Франківському обласному перинатальному центру ІФОР обладнання для своєчасного та належного забезпечення життєдіяльності пацієнтів. Лікарня отримала 2 монітори пацієнта PG S50, аналізатор електролітів Lab-Analyt – 910 Plus та апарат штучної вентиляції легень Skan Respiro Plus.

За словами голови обласного Товариства Червоного Хреста Валерія Старченка, однією із програм, які діють на Прикарпатті, є боротьба з коронавірусною інфекцією, завдяки якій і надали допомогу перинатальному центру. «Така благодійність медичному закладу включає в себе три поставки: при першій доставили монітори, сьогодні друга – вручаємо аналізатор, – пояснює керівник. – Загальна вартість цих двох поставок склала понад 500 тисяч гривень». Третю благодійну допомогу, а це апарат ШВЛ,  центр вже очікує найближчим тижнем.

«Дякую меценатам за благодійність, яку надали для перинатального центру. Оскільки наш заклад знаходиться в першій лінії щодо надання допомоги хворим на коронавірусну недугу, тому обладнання, яке надала фірма «Кока-Кола» у співпраці з Червоним Хрестом є вкрай важлива для нас, щоб якісно лікувати пацієнтів», – зазначив генеральний директор  ІФОПЦ Юрій Павлушинський.

В.о. заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА Володимир Дзьомбак зазначив: «На основі технічної бази лікувальних установ ведеться спостереження за хворими, діагностика, тому те устаткування, яке отримав центр на сьогоднішній день, убезпечить від неправильних дій і допоможе фахово відреагувати на той чи інший стан. Оскільки породіллі знаходяться в групі ризику, ми повинні ретельно моніторити за станом пацієнта і вчасно реагувати на будь-які зміни в їхньому здоров’ї».

Представник компанії «Кока-Кола» в області Руслан Павлюк повідомив, що з початку пандемії долучаються до підтримки соціально незахищених верств населення та лікарень, так як вони частина громади. Він сподівається, що медичне устаткування, яке сьогодні було передане лікарні, допоможе в роботі медиків задля порятунку життів. Також додав, що для боротьби з COVID-19 шість ключових лікарень по всій Україні, серед яких і Прикарпаття, буде обладнано життєво важливим обладнанням.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua