Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківська обласна державна телерадіокомпанія «Карпати» відзначила 75-літній ювілей

З нагоди свята ювілярів привітали представники влади, духовенство , колеги-журналісти, меценати, а також ті, хто зробив вагомий внесок у розвиток і становлення ОДТРК.

Сьогодні у складі ОДТРК «Карпати» налічується 24,5 тисяч точок проводового радіо, FM-радіо з покриттям в більше ніж 10 районах області, а також телебачення з розповсюдженням у багатоканальній мережі  MX-5 та частково кабельного телеефіру.

Вітаючи колектив компанії з ювілеєм, т.в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Сергій Басараб від імені Олега Гончарука подякував  працівникам за їх працю, зусилля, спрямовані на всестороннє висвітлення суспільно-політичного та культурно-мистецького життя нашого краю.

«Бажаю вам професійного росту, невичерпної енергії, творчих ідей та втілення їх у життя, натхнення і процвітання. Нехай кожен ваш день в ефірі буде осяяний лише добрими новинами, наповнюється радістю та додає віри у власні сили. Міцного вам здоров’я, мирного неба та всіляких звершень», – відзначив Сергій Басараб.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua