Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ярмарок у центрі Франківська демонтують до весни

Сьогодні з Вічевого майдані демонтують ярмаркові будиночки. Наступного разу франківці зможуть їх побачити напередодні Великодніх свят та Дня міста.

Про це повідомила Вікторія Шахоріна, директор КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр».

«Наступного разу будиночки буде встановлено перед Паскою. Буде Пасхальний ярмарок, який плавно перейде в ярмарок до Дня міста. Він трохи змінить своє наповнення, свою суть. Різдвяний ярмарок відбувався в європейських традиціях, були присутні заклади громадського харчування. Під час Великоднього ярмарку цього не буде, будуть представлені виключно продукти харчування та елементи декору до великодніх свят, вироби ручної роботи. Тобто ці будиночки будуть використовуватись для промоумції наших місцевих виробників ручної роботи. Адже в нас в місті дуже багато умільців, які роблять чудові речі своїми руками», – розповіла Шахоріна.

Місце розташування ярмарку скоріш за все залишиться незмінним. За словами Шахоріної, для облаштування ярмарку на Вічевому майдані було затрачено багато зусиль, зокрема проведена силова лінія постачання електроенергії  потужністю 55 Кв, а також зроблене заземлення, повідомляє “Бліц-Інфо”.

Першим досвідом різдвяного ярмаркування директор КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» задоволена:

«Ярмарок виправдав всі сподівання. Він отримав багато позитивних відгуків, як від мешканців, так і гостей міста. До речі, за допомогою цього ярмарку ми із здивуванням побачили, яка кількість туристів відвідує Івано-Франківськ».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua