Онлайн TV FM радіо FM пауза

Губернатор Франківщини нагородив переможців чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту

Сьогодні в облдержадміністрації відбулося урочисте нагородження переможців чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юніорів.

Зазначимо, що змагання проходили у закритих приміщеннях у місті Миколаїв. Збірна команда Прикарпаття виборола перше місце у загальнокомандному заліку.

За досягнення високих спортивних результатів, виявлену волю до перемоги почесні грамоти обласної державної адміністрації чемпіонам вручив голова ОДА Олег Гончарук.

«Приємно, що ви не тільки показали хороші спортивні результати, але й довели – на Івано-Франківщині є багато відповідальної і професійної молоді, яка готова у будь-який час прийти на допомогу задля порятунку найціннішого – людського життя, – наголосив очільник області. – Сподіваюся, що ви й надалі прославлятимете Прикарпаття не лише на теренах України, а й за її межами та з честю переможете на чемпіонаті світу в Кореї».

Високі нагороди сьогодні отримали студенти та учні прикарпатських начальних закладів, зокрема: студенти Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Владислав Блонський, Сергій Данильченко та Іван Косминко; учні загальноосвітніх шкіл м. Івано-Франківська № 28 Даніїл Вєсєлов та № 22 – Віталій Щерб’як, а також учень з міста Надвірна Мар’ян Блонський.   

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua