Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова ОДА зробив Зіновія Шкутяка своїм радником з питань мобілізації і АТО

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук зробив Зіновія Шкутяка своїм радником з питань мобілізації і питань, пов’язаних з АТО.

Про це очільник області повідомив вчора на засіданні Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій, пише Фіртка.

Координаційний комітет, який у нас є не є формальним. Зіновій Шкутяк є моїм радником, як у питаннях мобілізації і всім спектром проблем, які пов’язані з АТО, він мій помічник. І з його досвідом я сподіваюсь, що ми зможемо налагодити конструктивну роботу, щоб люди розуміли, що влада, взявши нас себе зобов’язання має бути владою до кінця. І закон треба виконувати. Тому, всі питання, які будуть підніматись на комітеті, будуть трансформовуватись в доручення відповідним департаментам ОДА та управлінням. Це стосується всіх. Я не говорю сьогодні про Івано-Франківськ, а про всю область”, – розповів Гончарук.

Нагадаємо, Зіновій Шкутяк є співкоординатором Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua