Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова Івано-Франківської облради зізнався, що хворіє на рак (Depo.ua)

Про це повідомляє Depo.Прикарпаття з посиланням на “ГК“.

Сьогодні, 13 грудня, в Івано-Франківську відбувається засідання 33-ї сесії обласної ради. Депутати проголосували за звернення до президента України Володимира Зеленського, прем’єр-міністра України Олексія Гончарука та народних депутатів України з приводу необхідності відкриття пункту пропуску на українсько-румунському кордоні.

Після цього обранці заслухали звіт голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича про його роботу на цій посаді. Він перелічив здобутки облради – проведення регулярних та виїзних сесій, прийняття сотень рішень тощо. “2019 рік ми проголосили Роком ОУН на Прикарпатті, відзначали спеціально виготовленими медалями видатних прикарпатців. Ми проводили просвітницькі кампанії, видали енциклопедію про ЗУНР тощо. А ще ми впорядкували саму обласну раду – прибрали “совєцькі артефакти” і повісили картини. Тепер наш поверх виглядає як картинна галерея”, – сказав Сич.

За його словами, у 2020 році перед облрадою також постануть серйозні виклики – зокрема, вибори та передача повноважень новим органам влади. “Всі досягнення – наші спільні. А недоліки – це мої особисті упущення. Також скажу те, про що і так більшість знає – я хворію на рак, веду боротьбу з цією хворобою вже протягом тривалого часу. Звертаюся до всіх, хто хворіє на цю недугу – не здавайтеся. Життя любить сильних”, – підсумував голова облради.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua