Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківців навчали шукати лікарів в Інтернеті

В громадському ресторані «Urban Space 100» презентували проект медичного сервісу «DOC.UA». В Івано-Франківську його презентували за сприяння громадської організації «Медична фундація Прикарпаття», пише Репортер.

За словами заступник директора сервісу «DOC.UA» Олексія Гука, цей сервіс збирає інформацію про всіх лікарів України і дає можливість вибору для пацієнта.

 «Вибрати можна за різними критеріями в якому районі розташована клініка, вартість послуг, інформація про лікаря, відгуки інших пацієнтів, – говорить Гук. – Також працює кол-центр, куди можна зателефонувати і працівники з медосвітою зможуть надати консультацію і підібрати лікаря».

 Програма вже працює в у Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську та Одесі. Щомісяця у сервіс DOC.UA звертається близько 5 тисяч людей.

 Тут зібрано інформацію про 2370 лікарів, 300 клінік та 70 діагностичних центрів. Будь-яка людина може зайти на сайт DOC.UA та отримати потрібну інформацію.

 За словами Олексія Гука, для всіх пацієнтів сервіс є безкоштовний. Ціни представлені на сайті повністю співпадають з прайсом клініки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua