Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківський нардеп привіз з Німеччини гуманітарну допомогу для військових

Народний депутат України Юрій Соловей повернувся з Німеччини із колоною вантажівок, які привезли гуманітарну допомогу для поранених на Донбасі військових. Вантаж прибув 3 квітня, у п’ятницю.

Окрім допомоги бійцям, з Німеччини передали обладнання для лікарень. Допомага надійшла в рамках проекту прикарпатського УДАРу під назвою “Воля і єдність в Україні та мир у Європі”. 

Про це Юрій Соловей розповів на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Курс.

Весь вантаж волонтери зібрали на землі Саксонія (Німеччина). Волонтери з Німеччини, які привезли гуманітарну допомогу, відсвяткують Великдень у родинах прикарпатських активістів, відвідають богослужіння церкві УГКЦ села Підпечари.

За словами Солов’я, до Івано-Франківська прибув також депутат Бундестагу Арнольд Ваац – лобіст українських інтересів.

“Німецькі водії шоковані станом наших доріг та дуже втомились від дороги… Загалом вони проїхали більше 1 тис. км з Радеберга. Більшу частину – 770 км по європейських автобанах – проїхали швидко, але потім були 330 км по Україні. Мені було просто соромно”, – зазначив Юрій Соловей

Нардеп повідомив, що українській делегації вдалося домовитися з німецькою владою про лікування та реабілітацію поранених бійців АТО у найсучасніших німецьких клініках.

“Для мене ця домовленість – ледь не головний результат поїздки, адже вона дасть шанс тим, хто постраждав, захищаючи Батьківщину, повернути здоров’я”, – додав нардеп.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua