Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківські підприємці та чиновники обговорили погашення боргів за газ

10 липня у департаменті промисловості та інфраструктури облдержадміністрації відбулося засідання територіальної комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу, яка утворена розпорядженням облдержадміністрації від 03.07.2015 року № 433.

Основним завданням територіальної комісії є узгодження заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання і водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню.

На засіданні члени територіальної комісії обговорили та визначили процедуру реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 року № 375 «Питання погашення у 2015 році заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню».

Окрім цього, про стан розрахунків споживачів області за використані електричну енергію та природний газ доповіли директор комерційний ПАТ «Прикарпаттяобленерго» – О. Дацко та начальник відділу розрахунків ТОВ «Івано-Франківськгаз збут» – О.Крамаренко.

За результатами обговорення визначено першочергові завдання для покращення розрахунків за використані енергоносії, забезпечення безперебійного їх постачання споживачам області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua