Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківські міліціонери затримали квартирного злодія

Правоохоронці задокументували низку крадіжок з квартир в обласному центрі. З’ясовано, що через незачинені вікна злодію вдавалося проникати до чужих помешкань та вчиняти крадіжки цінних речей, грошей, техніки. 

Під час проведення операції “Квартира” оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали 28-річного жителя Верховинського району, котрий розгулював дворами багатоповерхівок та видивлявся, де господарі залишили незачинені вікна. І не дарма, як з’ясувалося згодом, а на сьогодні у правоохоронців достатньо доказів вважати, що цей громадянин причетний до кількох крадіжок з помешкань івано-франківців. 

В одній із квартир міста зловмисник викрав ноутбук, мобільний телефон, фотоапарат та золоті прикраси. Викрадене продавав, а отримані кошти одразу ж витрачав на власні потреби. 

Утім, в одній із квартир, зловмисник не очікував, що у цей час додому повернеться господиня, котра і застала у своєму помешканні непроханого гостя. Зловмисник, як з’ясувалося, проник у квартиру через незачинені двері і нишпорив по квартирі в пошуках цінностей. Зухвалець побачив молоду господиню й утік з помешкання, але встиг прихопити гроші та ноутбук. Потерпіла звернулася до міськвідділу міліції, а відтак особу “домушника” вже встановили та затримали правоохоронці. 

Загалом, вдалося довести причетність затриманого до вчинення чотирьох крадіжок та одного грабежу. Але слід зазначити, що злодій вже неодноразово відбував покарання за вчинення аналогічних протиправних діянь, однак на шлях виправлення не став. 

За цими фактами відкриті кримінальні провадження згідно ч.3 ст.185 (Крадіжка), ч.3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua