Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківська «Свобода» обіцяє «не ламати списи» при прийнятті бюджету

Голова івано-франківської фракції «Свобода», голова бюджетної комісії Роман Онуфріїв вважає, що бюджет необхідно приймати, щоб не жити за принципом «одна дванадцята» та закрити кредиторську заборгованість за минулий рік.

Нагадаємо, сьогодні Івано-Франківська міська рада планує затвердити бюджет на 2015 рік. Нагадаємо, виконком Івано-Франківської міської ради пропонує сесії затвердити бюджет з дохідною частиною 992730,794 тисяч гривні, пише Курс.

«Ви згадайте як обласна рада приймала бюджет 5 січня. Ну хто там дивився? Головна ціль цього бюджету  – це жити не по “одній дванадцяті”  і закрити кредиторку», – сказав Онуфріїв.

Нагадаємо, у разі, якщо бюджет не затверджено, видатки фінансуються щомісяця в обсязі однієї дванадцятої від минулорічного бюджету.

«Я не буду ламати списи по цьому документу. Виконком прийняв бюджет, тому голосуємо», – сказав голова бюджетної комісії у міськраді.

Він відзначив, що дохідна частину бюджету передбачена у «веселкових кольорах». Однак, радить колегам почекати, доки буде визначена база оподаткування.

Щодо видаткової частини Роман Онуфріїв відзначає, що у прокті бюджету збереженні усі виплати захищених статей на рівні минулого року.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua