Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківська міськрада звільнить від плати за землю майже всі комінальні підприємства

На наступній сесії Івано-Франківська міська рада планує у 2015 році звільнити на 99,9% комунальні підприємства від плати за землю.

 За проектом рішення, передбачається звільнення від земельного податку КП “Електроавтотранс”, ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, КП “Івано-Франківськводоекотехпром”, ДПЕМЗО “Міськсвітло”, житлово-експлуатаційні організації, КП “Міська ритуальна служба”, Спецкомбінат комунально-побутового обслуговування, КП “Дорожньо-ремонтне експлуатаційне управління”, КП “Аварійна служба ЄРЦ”, управління капітального будівництва, фінансове управління (02314062), КП “Дирекція замовника”, КП “Єдиний розрахунковий центр”, управління по випуску шляхово-будівельних матеріалів, комунальну установу “Івано-Франківський міський центральний стадіон “Рух”, пише Курс.

 Також міськрада планує звільнити від плати за землю об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельні кооперативи, обслуговуючі кооперативи,  Івано-Франківську обласну філармонію за користування земельною ділянкою по вул. Леся Курбаса, 3; Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Івана Франка, з умовою надання на безоплатній основі приміщення для проведення міських заходів та Івано-Франківське обласне історико-просвітницьке товариство “Меморіал” імені Василя Стуса.

 На засіданні комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету Івано-Франківської міської ради з цього переліку вилучили КП “Технічний центр Сервіс-Авто”.

 Заступник міського голови Богдан Білик пояснив, що зауваження до цього підприємства має депутат міської ради Сергій Борзов.

 Білик нагадав, що минулого року Антимонопольний комітет оскаржив звільнення від сплати земельного податку КП ТС “Сервіс Авто”, тому що “підприємство заробляє на землі”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua