Онлайн TV FM радіо FM пауза

Деталі справи коломийського педофіла: гвалтівник утримував хлопчика протягом 10 днів та постійно наносив побої

Сьогодні в приміщенні Франківського УМВС відбувся брифінг за участю начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції Віктора Шкутова. Тема зустрічі – затримання підозрюваного мешканця Коломийщини, який насильно утримував та неодноразово гвалтував 12-річного хлопчика.

Віктор Шкутов зазначив, що  до франківського міськвідділу міліції надійшла заява від матері потерпілого. Хлопчик не вперше втік з дому. Періодично в сім’ї виникали конфлікти, оскільки мама вживала алкоголь. Кілька разів вона притягувалась до адміністративної відповідальності. Через це хлопчик втік з дому останній раз, пише ФТ.

Коли хлопчик втік з дому, він не мав куди піти, – каже начальник УМВС України в Івано-Франківській області, –  Він ходив по вокзалу в Франківську і натрапив на чоловіка, який пообіцяв йому місце проживання. Хлопчик двічі намагався втекти. Гвалтівник його виявляв, ловив і наносив тілесні ушкодження. Таким чином він утримував хлопчика протягом 10 днів

За його словами, гвалтівник віком 36 років, проживає сам, без сім’ї. Помешкання, в якому він утримував хлопчика, складається з коридору і однієї кімнати. Підвалу там немає.

На даний час хлопчик перебуває на стаціонарному лікуванні в Івано-Франківській лікарні. Питання його повернення в сім’ю буде вирішуватись в законному порядку. Міліція висновків робити наперед не буде – зазначив Шкутов.

Він також зазначив, що, окрім цього, гвалтівника перевіряють на причетність до інших злочинів.

Щодо сім’ї хлопчика, то його батько помер півроку тому, але мама з батьком були розлучені більше шести років. Мама проживає з вітчимом. Більше в нього не було нікого – підсумував начальник Франківського УМВС.

Загалом, за словами міліціянтів,  минулого року таких випадків було 7. Цього року це вперше. В основному це було сексуальне насильство в сім’ї.

Гвалтівнику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. На даний час йому оголошується підозра, будуть вирішуватись питання щодо міри запобіжного заходу, утримання чоловіка під вартою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua