Онлайн TV FM радіо FM пауза

Держава не може створити реабілітаційний центр для бійців АТО на базі санаторію Черче

Міністр соціальної політики Павло Розенко пояснив, що держава поки що не може забрати з приватної власності санаторій Черче і перетворити його на реабілітаційний центр для учасників бойових дій. 

Про це він сказав під час відвідин Івано-Франківського геріатричного пансіонату, передає Галка.

Міністр соцполітики сказав, що реабілітаційний центр для бійців – це ініціатива області, яку держава вітає і готова співфінансувати. Але можливості створити його на базі санаторію Черче поки що не бачить.

“Було б краще, якби цей діючий санаторій долучився до цієї проблеми, але, на жаль, зараз він у профспілковій, фактично, приватній, власності. Держава на сьогоднішній день не може просто так вилучити його з приватної власності, забрати собі і сказати, що зробить щось нове на базі цього санаторію”, – сказав Розенко.

Він повідомив, що область пропонує побудувати реабілітаційний центр з нуля і має для цього ділянку. Однак Павло Розенко зауважив, що потреба у таких центрах в країні є вже зараз і його місія – налаштовувати владу в областях на допомогу військовим.

“Але проблема полягає не в тому, щоб побудувати щось нове, а в тому, що хлопці приходять з фронту вже сьогодні”, – додав міністр.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua