Онлайн TV FM радіо FM пауза

Депутат міськради вважає, що середмістя Івано-Франківська схоже на Шанхай

Вчора в Івано-Франкіську відбулось громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету міськради “Про внесення змін до розділу про Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську”.

В ході обговорення піднімались питання про приведення до порядку зовнішньої реклами, неналежний стан білбордів та реклама на пам’ятках архітектури, повідомляє Бліц-Інфо.

За словами депутата Івано-Франківської міськради Світлани Оришко, культура нашого міста залежить від виглядом архітектурної спадщини у центральній частині міста. Вона вважає, що у середмісті повинно бути мінімум реклами.

“Там повинна бути тільки соціальна реклама, але не всюди, а тільки у визначених місцях та у стислій формі. Зовнішній вигляд реклами та інформації  повинен бути регламентований. Зі сторони Дністровської у нас Шанхай, все у рекламі. А проходи між будинками забиті стихійною торгівлею”, – наголосила Оришко.

Із нею погодилася заступник начальника департаменту містобудування Світлана Лосюк. Чиновниця зауважила, що  всі вивіски у центрі повинні бути погоджені, а потім уже розміщені, хоча “у нас все робиться навпаки”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua