Онлайн TV FM радіо FM пауза

Де зігрітись взимку? В Івано-Франківську облаштували майже сотню пунктів обігріву. Відео

6359be99cb9b7 - Де зігрітись взимку? В Івано-Франківську облаштували майже сотню пунктів обігріву. Відео - rai.ua Івано-Франківськ

На брифінгу у голови Івано-Франківської громади розповіли про функціонування пуктів обігріву та пунктів незламності. На разі на території міста та сіл облаштовано майже 100 таких місць.

Близько півсотні з них – на базі навчальних закладів, 30 – у підвалах житлових будинків. 12 – у закладах культури, 6 – у поліклініках. А також два цілодобові пункти обігріву на базі міської лікарні на Матейки та будинку нічного перебування. Декілька пунктів обігріву підготовлено у комунальних підприємствах.

У випадку різкого пониження температури рятувальники готові розгорнути модульні пункти обігріву. Один з пунктів незламності буде розташований на Вічевому майдані, інший у вуличці, що біля Валів. Крім того, при пониженні температури до -15 градусів курсуватиме спецавтомобіль, який має можливість виїжджати у будь-який населений пункт громади за потреби.

Відтак, підсумовує заступник голови Івано-Франківської громади Руслан Гайда, пункти обігріву у громаді готові до роботи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua