Онлайн TV FM радіо FM пауза

Будівельні організації Прикарпаття допомагатимуть бійцям 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації

Про це йшлося на нараді, яку провів голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук за участю представників бригади, будівельних організацій Прикарпаття, міської влади Івано-Франківська, керівників окремих структурних підрозділів ОДА.

Беручи активну участь у проведенні антитерористичної операції, військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації здійснили понад 110 вильотів, у складі інших військових частин залучалися до операцій з ліквідації котла в районі Горлівки, оборони міста Жданівки, утримання Донецького аеропорту, села Піски, розмінування доріг, населених пунктів тощо.

Разом з тим, за словами представників бригади, несення служби значно ускладнюють брак авіаційної техніки, відсутність засобів для її технічного обслуговування, а також невирішеність питань побутового характеру. Зокрема, мовилося про потребу в проведенні ремонту споруд, розташованих на території бригади: казарми, гуртожитку, технічних приміщень. Власними силами відремонтувати їх авіатори не можуть, тож зверталися до присутніх на нараді з проханням допомогти у такій справі. 

Присутні на нараді в голови ОДА керівники будівельних організацій області висловили готовність допомогти військовослужбовцям у вирішенні актуальних для них проблемних питань.

Як наголосив Олег Гончарук, найближчим часом буде створено спеціальну робочу групу, яка спільно з громадськістю визначить орієнтовні обсяги робіт, що  потрібно буде виконати, їх кошторисну вартість.

Учасники наради сподіваються також на сприяння місцевих підприємців, які можуть надати будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт, допомогу волонтерів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua