Онлайн TV FM радіо FM пауза

Біля обласної дитячої лікарні в Івано-Франківську пропонують облаштувати парковку

Днями івано-франківці поскаржилися владі на розритий тротуар біля обласної дитячої лікарні на вулиці Коновальця. Щоб потрапити до обласної лікарні пацієнти змушені перестрибувтаи метрові калюжі.

У такій ситуаці комунальники звинуватили підприємця, який прокладав там каналізаційний колектор і не забетонував верхню пішохідну частину, пише Фіртка.

Як пояснив сьогодні на оперативній нараді у першого заступника міського голови начальник КП “Муніципальна інспекція з благоустрою” Степан Кукула, проблема набагато більша.

“Навпроти будинку біля дитячої лікарні прокладався каналізаційний колектор, але будівництво велося по зеленій зоні, а не по тротуару. Місце на тротуарі зруйноване через те, що там влаштована паркова, через яку заїжджають автомобілі. Відновлення асфальтобетонного покриття не виконувалося десь довжиною 80 м. Будемо вести розмови із підрядником, щоб покращити прохід пішоходів,” – зауважив Кукула.

За його словами, ситуацію покращило б і те, якби біля лікарні облаштували парковку, адже автомобілі пацієнтів не мають де паркуватися і тому там влаштовується такий безлад – водії не реагують на зауваження Інспекції щодо заборони паркування на зеленій зоні.

“Біля дитячої лікарні немає парковки. Можливо, за рахунок цього газону варто було б продовжити паркову. Скільки ми там вже не проводимо розмови із водіями, але нічого не допомагає. Питання треба вирішувати комплексно”, – наголосив Кукула.

Відтак, Департамент архітектури і будівництва та Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку отримали доручення опрацювати дане питання.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua