Онлайн TV FM радіо FM пауза

Арабська община в Івано-Франківську вибачилася за скандал з розбещенням неповнолітніх

Сьогодні, 30 грудня, у Івано-Франківську арабська община дала прес-конференцію з приводу скандалу, який виник через підозру у розбещенні неповнолітніх дівчат студентами-іноземцями.

Про це повідомляэ IA ZIK.

За повідомленням правоохоронців, осіб яких можна було б підозрювати у розбещенні дівчат наразі перевіряють, крім цього є інформація, що дівчата вступали в статеві зносини добровільно. Цей факт також з’ясовується. Як тільки слідство матиме достатньо доказів підозрюваних затримають.

Проте, за словами громадських активістів, які прийшли на прес-конференцію, вони вже знають усіх осіб причетних до скандалу, і можуть надати інформацію де вони перебувають.

Нагадаємо, начальник сектору молодіжної превенції головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Алла Лемчак підвердила, що про такий інцидент правоохоронцям відомо і іноземців, які розбещували малолітніх дівчат розшукують.

Заява до правоохоронців про факти розбещення надійшла ще 8 грудня.

Керівник арабської общини в Івано-Франківську Фуад Алліві попросив вибачення за ситуацію, що склалась, і закликав не судити всіх по діям одної людини.

https://www.youtube.com/watch?v=p6armUtlm2Q
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua