Онлайн TV FM радіо FM пауза

Антимонопольний комітет рекомендував КП МІУК визначити економічно обґрунтовані тарифи на утримання будинків

Івано-Франківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України проаналізувало діяльність КП “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія”.

Як з’ясував Антимонопольний комітет, КП МІУК встановило в “Положенні про проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг на 2016-2017 роки” такі умови, які позбавляють учасників конкурсу права подати власні розрахунки вартості зазначених послуг та унеможливлюють обрати переможця, який запропонує найкращу якість за найнижчою ціною, повідомила прес-служба ТВ АМКУ.

“Такі дії КП МІУК можуть призвести до затвердження виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради необґрунтованих тарифів на послуги. У зв’язку з цим адміністративна колегія територіального відділення рекомендувала припинити дії, які містять ознаки порушення Закону України “Про захист економічної конкуренції”, зокрема: внести зміни до конкурсної документації, в якій передбачити подання учасниками (виробниками послуг) у конкурсних пропозиціях розрахунків вартості послуг з утримання будинків”, – зазначили в Антимонопольному комітеті.

Територіальне відділення висловило сподівання, що КП МІУК подбає про інтереси споживачів і проведе конкурс відповідно до чинного законодавства.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua