Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Айдарівець” з Івано-Франківська потребує допомоги

Потребує допомоги 23-річний іванофранківець Сухарєв Олег Ігоревич, командир першого відділення розвідвзводу батальйону “Айдар”.

Про це повідомляє “Біотех-реабілітація поранених”.

“Олег має одні з найскладніших серед наших бійців травм, що загрожують інвалідністю – незрощений перелом стегна з дефектом 3 см та перелом плечової кістки з дефектом 12 см. Клітинні технології – це його єдиний шанс повернуться до повноцінного життя, якого він не пошкодував заради миру в нашій країні. Його лікування буде технологічно складним та включатиме в себе 4-6 етапів (на кожному з них може бути кілька операцій)”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні “айдарівцю” Олегу була проведена перев’язка. Вже увечері він, його дружина Мар’яна та батько вирушать додому – у Івано-Франківськ, де боєць чекатиме, поки у біолабораторії готується його клітинний матеріал.

“Приблизно через 1,5 місяці Олег повернеться до нас на основний етап лікування з використанням клітинних технологій”, – повідомляють на сторінці “Біотех-реабілітація поранених”.

Нагадаємо, Олег – командир одного з підрозділів батальйону «Айдар», в/ч пп В0624 27/07/2014, отримав численні осколкові поранення ще 27 липня. Тоді, під час військової операції неподалік м. Лутугине (Луганська область), позиції українських військ зазнали танкового удару. З десяти побратимів в живих залишився один Олег – лише завдяки тому, що один з бойових друзів, 19-річний Михайло, прикрив його собою.

Детальніше про пораненого та про те,як можна зробити посильний внесок на його лікування можна дізнатися на сторінці: 
http://bio-tech.shershnyov.com/ignition_product/oleg-23-roki-ivano-frank…

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua