Онлайн TV FM радіо FM пауза

Аби лікувати поранених у АТО, в обласний бюджет заклали мільйон гривень

У зоні проведення антитерористичної операції 268 жителів області отримали поранення, восьмеро прикарпатців пропали безвісти.

Такі дані оприлюднили сьогодні на засіданні координаційного центру з допомоги пораненим в області. Учасники засідання обговорили забезпечення родин учасників АТО житлом, надання пільг на оплату проїзду в громадському транспорті, житлово-комунальні послуги, земельні питання, пише ГК.

«Земельні питання постійно в полі зору облдержадміністрації, − акцентував увагу Ігор Пасічняк. − Відслідковується кожне звернення громадян, аналізується… Працюємо з головами сільських, селищних рад щодо забезпечення земельними ділянками».

Як зазначали на засіданні представники Калуського, Коломийського, Косівського, Надвірнянського районів, у їхній місцевості проблем із виділенням земельних ділянок немає. Окрім того, на місцевому рівні учасники АТО отримали право на знижки в оплаті за проїзд та комунальні послуги. Їх родинам надають матеріальну допомогу, привозять дрова, сприяють у проходженні медичного обстеження та санаторно-курортного лікування.

До слова, в обласному бюджеті заклали 1 мільйон гривень на медичну допомогу постраждалим на Сході.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua