Онлайн TV FM радіо FM пауза

Абрамів вважає, що екс-регіонала, який насмерть збив людину, хтось “кришує” у міліції

Керівник прикарпатського осередку військово-політичного руху “Правий Сектор” Василь Абрамів вважає, що колишнього нардепа-регіонала Володимира Личука, який 4 квітня насмерть збив 28-річного чоловіка, “кришують” у міліції і справу спробують зам’яти.

“Це людина, яка два роки тому підозрювалась у кримінальних злочинах! Зараз її хтось кришує. Якби я сьогодні не подзвонив, то не було б цього брифінгу і все б затягнулось туманом, – сказав Абрамів, повідомляє ФТ.

“Якщо ви хочете розвіяти наші сумніви про кришування злочину, то скажіть громадськості прізвище водія та час коли у нього бралася кров на аналіз. Я бачу, що Фелика вже нема у цьому управлінні, але тут працює його агентська мережа, яка досі покриває регіоналів”, – вважає активіст.

В свою чергу в.о. начальника слідчого управління УМВС в області Галина Гнатів зазначила, що розслідування проводиться у правовому полі і міліція не зважатиме на політичну приналежність водія автомобіля.

“Якщо я оголошу його ім’я до отримання результатів експертиз, то він подасть на УМВС до суду за розголошення персональних даних”, – пояснила вона.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua