Онлайн TV FM радіо FM пауза

Секретарем Яремчанської міської ради став боєць АТО

На сесії Яремчанської міської ради депутати підтримали кандидатуру Володимира Губарчука на посаду секретаря міської ради, повідомляє Курс.

За Володимира Губарчука проголосувало 14 депутатів, проти – 13.
 
Володимир Губарчук  боєць АТО, кандидат в мери від партії “ВОЛЯ”, який зайняв друге місце на перегонах. 
“Я дякую за висловлену довіру мені як секретарю Яремчанської міської ради. Ми повинні об’єднатися та спільно працювати на благо яремчанської громади. Партія “ВОЛЯ” завжди виступає за справедливість та відкритість, це основне моє завдання як секретаря міської ради. Тому двері мої будуть завжди відчинені для кожного мешканця Яремчанщини”, – відзначив новопризначений секретар Яремчанської міської ради Володимир Губарчук.
Голосування за секретаря, після офіційного набуття повноважень, які проводила ТВК, стояло першим в порядку денному та відбувалося таємно. Перед голосуванням депутати від партії “ВОЛЯ” вимагали дотримання процедури та Регламенту під час голосування, яка спочатку була порушена. 
 
Голосування за першого заступника та керуючого справами Яремчанської міськради відбувалося відкрито, і фактично була сформована коаліця з БПП “Солідарність”, “УКРОПу”, Радикальної партії, БЮТ. 
 
Ці партії проголосували за те, щоб першим заступником обрати Тараса Клим’юка, який був першим номером до міськради від “УКРОПу” та до цього обіймав посаду секретаря міськради. Керуючим справами став представник Радикальної партії Олесь Шимко. 
Голосували проти цих кандидатур партії “ВОЛЯ” та “Сила людей”. 
За результатами першої сесії фактично сформована владна коаліція міськради на чолі з міським головою Василем Онутчаком та команда з двох нових політичних сил “ВОЛЯ” та “Сила людей” на чолі з секретарем міськради Володимиром Губарчуком. 
 
Нагадаємо, сьогодні відбулася перша сесія Яремчанської міської ради VII демократичного скликання. Серед присутніх 26 депутатів міської ради та депутати обласної ради, а також депутати міської ради попереднього скликання, керівники установ та організацій, міських осередків політичних партій та громадських організацій, структурних підрозділів виконкому та представники засобів масової інформації.

 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua