Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чоловік обікрав квартиру родича (Галицький кореспондент)

10 січня, 48-річний мешканець Городенки повідомив до поліції, що невідома особа обікрала його помешкання, пише Галицький кореспондент.

Під час оперативних заходів поліцейські того ж дня розшукали та затримали підозрюваного у скоєння цього злочину. Зловмисник – 40-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, інформує поліція Прикарпаття. Крім того, він – родич потерпілого.

Як встановлено, правопорушник проник до квартири потерпілого шляхом пошкодження вхідних дверей. З помешкання чоловік викрав TV-тюнер до супутникової антени, пульти до телевізора та електронний годинник.

Під час обшуку за місцем тимчасового мешкання зловмисника поліцейські виявили та вилучили викрадене майно, здобуте злочинним шляхом.

До слова, щодо чоловіка в районному суді слухаються два кримінальні провадження за вчинення ним кримінальних правопорушень, а саме крадіжки та ухилення від покарання. Через вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням в житло, розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 3 ст. 185 ККУ. Крадія затримали в порядку ст. 208 КПК України, оголосили про підозру у скоєнні злочину. Наразі судом вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua