Онлайн TV FM радіо FM пауза

Газету «Ми з України!» безкоштовно поширювали в Івано-Франківську та Бурштині. Фото

Прикарпаття

«Ми з України» – це газета, яка розповідає про важливість журналістів і загалом всіх ЗМІ, котрі не просто висвітлюють реалії війни в Україні, а й показують героїзм простих людей. Видання НСЖУ «Ми з України!» вийшло за підтримки ініціативи Ukrainian Media Fund та спільно з редакціями національних і регіональних медіа з усієї України.

У рамках проєкту «Ми з України!» у номер увійшли кращі матеріали, опубліковані чи трансльовані в етері. Долучилась до нього й команда телерадіокомпанії «РАІ». Впродовж червня виходила програма «Герої тилу», в якій справжніми героями нашого часу стали люди, які залишили роботу, щоб стати волонтерами; лікарі, які під обстрілами рятують життя; водії, які вивозять з-під окупації своїх співвітчизників; підприємці, які не шкодують доходів з бізнесів заради перемоги чи айтішники, що стали винахідниками і конструюють для армії корисні речі. Проєкт від НСЖУ завершився, проте програма «Герої тилу» і надалі продовжує виходити в етері ТРК «РАІ», адже ми віримо, що  не можна мовчати там, де треба кричати. Про героїчні вчинки українців треба розповідати, адже Україна – це не лише територія, це мова,  культура, історія, традиції. Україна – це люди.

Історії, зібрані по всій Україні, вилились у газету, яку сьогодні ми маємо можливість тримати в руках і навіть ділитись нею з мешканцями регіонів. Зокрема, сьогодні видання «Ми з України» потрапило і на Прикарпаття, у міста Івано-Франківськ та Бурштин. Вдалось поширити близько 200 примірників.

У газеті «Ми з України» опубліковані матеріали видань «Главком»,  «Обозреватель», «Українські новини», «The Page», «Speka», «Україна молода», «ТАК TV», «Вісті Придніпровʼя», «Леополіс», «Прочерк», «Черкаський край», «Волинь Post», «Вісник Ч», телеканал «РАІ», віжн-радіо «На дотик», «РІА Мелітополь», «Татарбунарський вісник», «Новини Рокитнівщини», «Сарненські новини», «Новинар», «Честь хлібороба», «Придніпровʼя», «Ворскла».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua