Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті у лісі затримали водія, який збив пішохода та втік з місця події

Подія сталася 13.10.2015 о 13.45 год. у с. Крилос Галицького району водій легковика, збивши пішохода, залишив місце пригоди.

Виїздом на місце автопригоди працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що 13.10.2015р. о 13.45 год. в с. Крилос, Галицького р-ну, на відрізку автодороги Н-09 «Мукачево-Львів» км. 333 невстановлений водій, рухаючись на невідомому транспортному засобі в напрямку до м. Галич, не вибравши безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на пішохода та з місця події скрився. Внаслідок ДТП пішохід, 50-річний житель Галицького району, отримав тілесні ушкодження: ЗЧМТ, перелом кісток черепа. З місця події вилучено праве дзеркало від автомобіля та розпочато негайні пошуки втікача

В ході проведених оперативно-розшукових заходів, працівники Державтоінспекції та Галицького райвідділу міліції установили особу втікача та затримали його через три години від часу скоєння ДТП. Ним виявився 23-річний житель с. Ямниця Тисменицького р-ну, який керував автомобілем марки “Мазда 626”, та, якого разом із розшукуваним автомобілем виявлено та затримано в лісовому масиві між селами Тязів та Ямницею Тисменицького району, де він застряг на грунтовій дорозі, втікаючи. За результатами висновку проведеного медосвідчення – водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua