Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Івано-Франківщині багатодітну матір можуть позбавити батьківських прав через акоголізм

На прикінці 2013 року історія дівчинки Юлі, яку побив п’яний вітчим сколихнула всю Україну. Адже тоді, рідна матір вступилася не за доньку, а за коханця, який це зробив, пише Репортер.

Керівник служби кримінальної міліції у справах дітей УМВС на Івано-Франківщині Алла Лемчакрозповіла, що п’яний чоловік бив дитину руками по спині, по грудній клітці та по обличчю. Тоді, співмешканець жінки півроку відбував покарання в колонії.

Після інциденту дитуну забрала міліція до реабілітаційного центру, а її старший брат, восьмирічний Стас, переїхав до власного батька, офіційного чоловіка горе-матері.

Невдовзі жінка народила ще одну дитину від того ж співмешканця та зараз хочуть забрати до себе двох старших дітей. Однак соцпрацівники не повірили в те, що сім’я виправилась. Мовлев, їм потрібні тільки гроші, які виділяє держава. Коли соціальні служби зненацька завітали до оселі жінки, в якої вже одну дитину відібрали – отетеріли. Вона з 10-місячною донькою ледь трималася на ногах, а в шафі ховався її п’яний кавалер.

Соцпрацівники забрали у матері і маленьку Соломійку, дівчинку тепер виховує бабуся.

Тим часом жінці дали рік на перевиховання, якщо не виправить помилок позбавлять батьківських прав.

Відео: СТБ

https://www.youtube.com/watch?v=LC2v-UhRe-k
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua