Онлайн TV FM радіо FM пауза

Галицькі службовці через суд намагались привласнити державні кошти

Прокуратура Галицького району в ході опрацювання судових рішень Єдиного реєстру судових рішень встановила, що на початку вересня Господарський суд Івано-Франківської області прийняв до розгляду та порушив провадження у справі за позовом одного з місцевих суб’єктів господарювання до Комарівської  сільської  ради  про  стягнення  заборгованості  за  виконані будівельні роботи на 66 тис грн.

У березні 2015 року службові особи Комарівської сільської ради, зловживаючи службовим становищем та діючи у змові зі службовцями цього підприємства, уклали договір на виконання будівництва мережі водопостачання у с.Комарів Галицького району, а в подальшому склали та підписали  акт  приймання виконаних  робіт на зазначену суму.

Однак, як з’ясувала прокуратура , будь-які роботи з водопостачання с. Комарів у 2015 році не виконувались, оскільки вони були проведені у 2012 році, що підтверджується актами виконаних будівельних робіт.

Після  цього  службові  особи  суб’єкта господарювання  звернулись  до Господарського суду Івано-Франківської області з позовом до Комарівської сільської ради про стягнення заборгованості за начебто виконані роботи.

Таким чином службовці намагалися заволодіти державними коштами у сумі 66 тис грн.

За цим фактом прокуратура району розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3ст. 191 КК України. Досудове розслідування триває.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua