Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Долині підліток завдав ножових поранень своєму репетитору

Подія трапилася у м.Долина 14 жовтня біля опівдня. До поліції ізповідомленням звернулася сусідка потерпілої. Вона повідомила, щоу дворі їхнього будинку бігає підліток з ножем.

Виїздом на місце події працівники слідчо-опративної групи встановили, щонеповнолітній 2002 р.н., житель одного із околичних сіл м.Долини запопередньою домовленістю прийшов на додаткові заняття по українській мовідо вчительки, яка мешкає у райцентрі. Перебуваючи у приміщенні квартири,хлопець несподівано взяв до рук кухонний ніж та наніс ним удари вчительціпо обличчі та в ділянку спини зліва. В результаті чого потерпілу автомобілемшвидкої медичної допомоги доставлено до районної лікарні, де їйдіагностували множинні різані і забійно-різані рани обличчя, шиї, плеча тазадньо-бокової поверхні лівої половини грудної клітки, травматичний шок 1-2степенів, носову кровотечу.

Згідно переднього діагнозу, в ході проведення першочергових слідчих дій,правоохоронці кваліфікували цей злочин як умисне нанесення середньоїтяжкості тілесних ушкоджень Кримінального кодексу України, однак, у ходіпровадження, перекваліфікували на ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілеснеушкодження) ККУ. Санкцією статті передбачено покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться слідство. У справі призначено ряд експертиз у тому числі і психіатричну. На цей час потерпілу1979 р.н. перевели на лікування до обласної клінічної лікарні.

Наразі підозрюваний у вказаному злочині підліток перебуває вдома під наглядом і опікою батьків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua