Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Долині засуджений прикарпатець намагався пронести наркотики до місця відбування покарань

6 травня у ході проведення заходів з перекриття каналів надходження заборонених предметів до установ виконання покарань попереджено спробу доставки до Долинського виправного центру управління ДПтС заборонених предметів.

Так, під час огляду засудженого, який повернувся із короткочасного виїзду, що був наданий у зв’язку із лікуванням, в оперативних працівників цієї установи та працівників сектору оперативно-розшукової роботи управління виникла підозра щодо можливого зберігання при ньому заборонених предметів у порожнинах тіла, повідомили у прес-службі ДПтСУ в Івано-Франківській області.

Доставлений до медичного закладу засуджений погодився на добровільну видачу заборонених предметів. У результаті було вилучено капсулу, обмотану поліетиленом. На місце події було викликано працівників Долинського РВ УМВС. У капсулі містилися шприц, дві голки, дев’ять таблеток білого кольору в заводському пакуванні з написом “SUBUTEX” та порошкоподібна речовина білого кольору невідомого походження, запакована у фольгу.

За цим фактом складено відповідні матеріали та направлено вилучену речовину на дослідження.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua