Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Долині п’яні чоловіки на “копійці” врізались у автозаправку

Напередодні у місті Долина, що на Прикарпатті, водій легковика на швидкості в’їхав у перешкоду – огорожу на території АЗС. Винуватців дорожньо-транспортної пригоди затримали працівники ДСО.

Близько другої години ночі наряд групи затримання Державної служби охорони отримав повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автозаправній станції на вулиці Б.Хмельницького, що перебуває під охороною Державної служби охорони. За кермом «копійки» був 31-річний мешканець села Яворів.

Прибувши на місце події, працівники міліції виявили автомобіль ВАЗ 2101 світлого кольору. Водій та пасажир, побачивши правоохоронців, намагались покинути місце аварії, але міліціонери охорони їм перешкодили. Любителів швидкої їзди, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, було доставлено до Долинської центральної лікарні – для проведення медичного огляду та засвідчення вживання алкоголю, а згодом у райвідділ міліції – для з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадуємо, що за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння передбачено адміністративну відповідальність. Порушнику загрожує чималий штраф – від 2550 до 3400 гривень, громадські роботи чи адміністративний арешт, або ж позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua