Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські правоохоронці продовжують “воювати” з гральними автоматами

В суботу, 17 січня, в місті Долина правоохоронцями проведено обшук в помешканнях осіб, що підозрюються у вчиненні особливо тяжкого злочину, а саме у наданні послуг у сфері грального бізнесу.

Обшук було проведено в квартирі двох підозрюваних: одного з організаторів Романа Танчака (інший, Василь Танчак, зі слів родичів знаходився за кордоном) та адміністратора закладу.

Його провели на підставі ухвали суду працівник слідчого управління УМВС України та працівниками УДСБЕЗ УМВС України.

В ході обшуку, в квартирах було знайдено речі та документи, які містять дані про зайняття гральним бізнесом та надання послуг у цій сфері, зокрема зошити, чеки про оплату інтернет-послуг та ін.

В квартирі підозрюваного знайшли також невідому речовину рослинного походження, загорнуту в папір та сховану між одягом.

Додамо, що в ході обшуку автомобіля, Роман Танчак намагався втекти. Його не зупинило те, що для того, щоб зберегти речі та документи, які були в автомобілі, перед машиною стояли працівники міліції. Таким чином, працівнику слідчого управління було завдано тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, правоохоронцями встановлено, що на початку 2014 року, депутат Долинської районної ради Василь Танчак спільно зі своїм братом, Романом Танчаком відкрили гральний зал “Антарес”. В грудні цього ж року,прикарпатські правоохоронці його закрили.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua