Онлайн TV FM радіо FM пауза

Представник Адміністрації Президента України проінспектував Долинський військкомат

15 квітня з робочим візитом в Долинському районі перебував головний консультант-інспектор відділу західних регіонів Управління з питань регіональної політики Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Станіслав Кращенко.

Він спільно з керівником апарату облдержадміністрації Русланом Панасюком проінспектував роботу Центру надання адміністративних послуг у районі, інформаційного Центру для учасників антитерористичної операції при РДА, Долинського об’єднаного міськрайонного військового комісаріату, повідомили у прес-службі Івано-Франківської ОДА.
Представник Адміністрації Президента України зустрівся з колективами установ, ознайомився з процесом роботи, поспілкувався щодо наявних проблем в організації виконання поточних завдань, які ставляться перед працівниками та керівниками підрозділів. Зокрема, проаналізовано механізм забезпечення соціальних гарантій громадянам, (особливу увагу приділено учасникам АТО та їх сім’ям); відбулося ознайомлення з ходом проведення мобілізації в районі та зустріч з головою районної громадської організації “Спілка учасників  АТО” Олегом Петрівим.

За підсумками інспекції Станіслав Кращенко дав доручення голові Долинської районної державної адміністрації Юрію Мазуру сконцентрувати свою діяльність на трьох напрямках: працевлаштування, психологічна реабілітація та адаптація демобілізованих учасників АТО і військово-патріотичне виховання молоді із залученням молодіжних громадських організацій.

Станіслав Кращенко також зустрівся з головою Долинської районної ради Володимиром Луцьким. Відбулося обговорення налагодження подальшої співпраці між органами виконавчої влади та депутатським корпусом Долинщини.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua