Онлайн TV FM радіо FM пауза

Працівники ДСНС провели профілактичний рейд у Долині

Долина

Співробітники Служби порятунку провели інформаційно-роз’яснювальну роботу, спілкувались з відпочиваючими та нагадували їм правила безпечної поведінки на природі.

20 липня, у місті Долина рятувальники провели профілактичні рейди у паркових масивах. Під час заходів співробітники ДСНС акцентували увагу громадян на основних причинах виникнення загорань у природних екосистемах, розповіли про те, яку шкоду навколишньому середовищу може нанести навіть невелике горіння, довели до відома статистику пожеж на території області.

Легковажно залишені відпочиваючими непогашені вогнища, кинуті недопалки, призводять до знищення чималих площі зелених насаджень. В результаті пожеж знижуються захисні, водоохоронні й інші корисні властивості лісу, знищується флора і фауна, через що державі наносяться значні матеріальні збитки. Крім того, лісові пожежі становлять велику небезпеку для життя та здоров’я людини.

Щоб отримані під час бесід знання краще запам’яталися, фахівці ДСНС залишили мешканцям області листівки із зазначенням правил безпечної поведінки та екстреного номеру Служби порятунку «101».

WhatsApp Image 2020-07-20 at 14.13.37 (1).jpeg
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua