Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті ліквідували наркопритон

Його, як з’ясували працівники райвідділу внутрішніх справ, влаштував у господарському приміщенні на своєму обійсті 19-річний житель одного з сіл Долинського району.

Під час несподіваного для господаря наркокубла та його “гостей” візиту міліціонерів у приміщенні перебувало дев’ятеро осіб, переважно місцевих мешканців. Серед них виявилися й неповнолітні хлопці. Компанію застали саме за вживанням марихуани. Наркотики, як встановлено, можна було придбати тут же як у господаря, так і його 20-річного односельця. Обох їх було затримано відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні злочинів.

У приміщенні наркопритону працівники міліції виявили та вилучили розфасовані для збуту пакети з марихуаною, пристрої для її вживання, а також гроші, отримані від продажу наркотиків.

За цим фактом розпочато ряд кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України. За вчинення цих наркозлочинів фігурантам загрожує ув’язнення терміном від шести до десяти років, а також конфіскація майна.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua