Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Віталію Дерев’янку. Відео

Бурштин

На фасаді Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу Київського національного торговельно-економічного університету було відкрито пам’ятну дошку захиснику Віталію Дерев’янку, який свого часу тут навчався.

Вшанувати пам’ять воїна прийшли його рідні, представники влади, духовенство, студенти та мешканці громади. Віталій Дерев’янко народився 27 лютого 1996 року у м. П’ятихатки Дніпропетровської області. З 1998- го року його сім’я переїхала до Бурштина, а з 2006- го року оселилися в с. Конюшки, Рогатинської громади.  У червні 2022 року Віталій був призваний до війська у зв’язку з мобілізацією. Він, як матрос розвідувального відділення виконував бойові завдання у гарячих точках Сходу. Двічі проходив військове навчання в Англії. Боєць зазнав поранень біля Новобахмутівки Покровського району Донецької області. 12 квітня минулого року серце 27-річного бійця взводу батальйону морської піхоти назавжди зупинилося.

У молитві за вічний спокій героя було освячено його пам’ятну дошку, до якої усі охочі поставили квіти та запалені свічки. У молодого воїна залишились батьки, 2 братів, сестричка та кохана дівчина.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua